blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG hnisavec
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Hnisavec



Marťas
pridal Hnisavec 11.12. 2012 o 23:30



Marťas je postavička Sectoru, ktorú pozná každý, je to ikona tohto portálu, ktorá si zaslúží svoj blog článok.

 

Kedysi dávno pradávno, za čias krásnych flejmov, keď sme ešte s Marťasom siali a žiali mínuska na Sectore spolu po tisícoch, sú už dávno preč. Vtedy si mnoho ľudí myslelo, že Marťas a Kratos86 je jedna postava. Alebo že sme nejako dohovorení. Pritom ja som vtedy s Marťasom ani nebol v kontakte cez SS. Aby som bol úprimný, tak som si Marťasa celkom obľúbil a myslel som, že tiež iba zámerne trolluje ako ja. Teraz už o tom pochybujem...

 

Marťas sa skrátka musí vždy s niekým stotožňovať. Je to jeho supehrdinská slabina. Keď som sa tu ja nato vykašlaľ na pár mesiacov kvôli banánu od MatúšaACE Venturu, Marťas si musel nájsť novú obeť. Jeho vzorom sa stal ironický TvojVrah. Ich láska vzplanul rýchlo a horí večne. Lenže ako vieme, i ten dostal preventívneho banána ako polovica PS3 fóra, ktorá tu robila až prílišný bordel. Väčšina je už odblokovaná, Marťas bol v banáne pol svojho sector života a ja som Kratosa86 úplne zabalil a vytvoril nový profil. Radšej už i na PS3fóre sekáme všetci dobrotu, lebo hrozba banu je pre gumy rýchla, nečakaná a permanentná.

 

Marťasovi preplo a kúpil si Xboxa s hrou Batman Arkham City. Pomlčíme nadtým, že túto hru už prešiel na PS3 a že zradil svojich bratov. U mňa ale úplne skončil, keď sa začal pchať do zadku Mastrovi, čo robí v Trnvaskom Brlohu a nakydal na všetko, čo dovtedy obhajoval a tvrdil. Seba sám pasoval za Batmana a vydal sa chrániť neprávosť páchanú na Xbotoch v Gothame Sectoru známom i pod menom PS3fórum.

 

Prakticky skĺzol v očiach PS3 komunity na úroveň otáznika, lebo začal porovnávať a vychvalovať hry na Xboxe, ktoré nehral s hrami na PS3, ktoré tiež nehral. Stal sa z neho ďalší z početného klanu Youtube playerov a pixel hunterov. Čo nám brainwashing gumám bolo mega jedno lebo sme práve hrali Journey. Pre PS3 komunitu bolo vynikajúce, že zmenil Marťas tábor i konzolu a okadil našu krásnu čiernu bluray skrinku.

 

Oficiálne najväčší troll Sectoru (podľa fb stránky Trollovia Sectoru) bol teda vždy srdcom Xbot a PCčkár. Hodnota akciíí Sony v ten deň stúpla na Wall Street o 8,6 boda Dow Jones a predaje PS3 začali celosvetovo strmo stúpať. Vypudili sme zo svojho teplého náručia zmiju a situácie na Sectore sa ukludnila.

 

S Marťasom som vtedy vstúpil do oficiálnej studenej vojny a snažil sa ignorovať, že nás zradil, i keď nie vždy sa mi to darilo. Chcel som mu dať i šancu, ale nedalo sa skrátka. Svoje názory by som nikdy nezradil, nech boli akokoľvek jebnuté a zaslepené.

 

Marťas sa potom trošku skludnil, či zato mohol ten nedostatok poriadnych hier na Xboxe nevedno, ale našiel si prácu. Na základe jeho znalostí z hrania Call of Duty si ho vyhliadla americká rozviedka a vycvičila ho na tuleňa z profi jednotky SEAL. Marťas sa podielaľ i na zabití Bin Ládina, ktoré je reálne a pravdivé rovnako ako výborný singleplayer v BF3 a Black Ops.

 

Marťas je krásny červenolíci chlapec z dediny. To nie je nič tajné, keďže to už odtajnil sám Assange na Wikileaks. Má bohatú slovnú zásobu, slovo ako cicina, gule, vajcá, vrabec vie použiť v každom význame a na vyjadrenie akejkoľvek emócie. Mne sa jeho drsný humor páči a jeho alternick Pičný výtok je podľa mňa čistá genialita, pri ktorej sa šúľam doteraz. Marťasa možete preto milovať alebo nenávidieť, ja jeho  výlevy milujem, lebo nikto nie je tak buransky úprimný a úderne vtipný.

 

Je známe, že sem tam na diskotéke v rámci SEAL výcviku vytiahne boxera a prevetrá sánky baviacim sa účasníkom. Šušule po takomto čine ako je zvykom samy vytekajú a zlietajú sa na najväčšieho samca, aby v nich nechal svoju genetickú stopu. Jeden Marťas je totiž v každom z nás.

 

Rád píše dlhé hodiny recenzie, ktoré potom ešte radšej maže. Takisto je macher vo videorecenziách a dokáže obal na hru obkecávať i 10 minút. Eufemizmom jemu rodeným tak nepripravený divák dostáva dávku chlpatých vajec, cikúl a iných nádherných výrazov. Marťasove konzola Bohov, Hra Bohov sú už na Sectore kultové a prešli i do bežného výrazového prostriedku oficiálnach redaktorov, viď recenziu na Black Ops na PSVita.

 

Marťasko sa nás chystá už stýkrát opustiť, poprajme mu teda všetci veľa šťastie, nech mu veje, nech má stále dostatok diskov s Chól of Djuty a Netopierakom a nech sa neuráža, tento blog totiž nie je urážkou ale poctou tomuto bardovi nášho/vášho nie portálu.

 

PS: Až do dnes mi vŕtalo koho mi Marťas pripomína a je to frontman Bloodhound Gang.



Prístupov 3105
Kvalita článku
(85,6%) hlasov 27

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Prečo neveriť Digital Foundry?
[ 25.8.2013] (príspevkov 7)
Curiosity
[ 27.5.2013] (príspevkov 1)
Xbox HTC One Hovno
[ 22.5.2013] (príspevkov 1)
Prdel z lekvára
[ 2.5.2013] (príspevkov 4)
Cenzúra
[ 21.3.2013] (príspevkov 13)
10 dôvodov, prečo nehrať hry!
[ 14.3.2013] (príspevkov 18)
ASSASSins *1 (18+)
[ 2.1.2013] (príspevkov 1)
Nič
[ 2.1.2013] (príspevkov 4)
Best of 2012: 1* Top herné faily 2012
[ 30.12.2012] (príspevkov 19)
Dredd 3D (recenzia)
[ 28.12.2012] (príspevkov 1)