blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG hnisavec
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Hnisavec



"Bleee" ckened, Halóo Kto je tam
pridal Hnisavec 21.11. 2012 o 14:49



"Haló kto je tam Blekened" je postavička Sectoru, ktorá si zaslúší našu pozornosť. Ako vraví fekálne vtipný český recenzent z Excalibru, Levela, či Games.cz, Karel Drda...nikto nemá rád Poláky a Rusáky. Na Sectore nikto nemá rád Blekeneda.

 

Tento človiečik chvíľku obsmŕdal i na mojej fb stránke (https://www.facebook.com/pages/Horory/89495042376) a veru ma už párkrát svrbela ruka dať mu ban. Chcel som mu dať šancu i na Sector.sk, i napriek urážkam ešte pod nickom Kratos86, ale nedá sa.

 

Akonáhle máte totiž iný názor ako on, začne soptiť a líca sa mu od nervov zdujú ako africkej ropuche. Pravé oko mu začne žmurkať ako Dreyfussovi v Pink Panterovi a okamžite ste terčom uštipačného komentáru na svoju osobu. Pointa je v skratke, že nedokáže akceptovať iný názor, myslí si o sebe, že je pánboh recenzent a nikto iný nemá pravdu.

 

Pozrime sa bližšie skade može prameniť takáto vrodená psychická obsesia.

 

Hmm...takže podľa všetkého je Bleken ťažký Japanofil. Väčšina Japanofilovia sú divní ľudia. Pozerávajú hentai porno, kde megachobotnice chápadlami znásiľnujú školáčky s očami veľkosti slonieho zadku. Plieskajú po zadkoch deti v uniforme vo falošných vagónoch metra a vymysleli bukkake. Čo je Blééé.

 

Final Fantasy VII je podľa neho najlepšia hra všetkých čias....v minule som si to pustil, bolo to zadarmo na PS+ a musel som si najprv dať Kinedril, aby som to vôbec mohol hrať. Nič v zlom, pre toho kto to hral v dobe vydania to musel byť zážitok, ale v dnešnej dobe je to už nehrateľné a smiešne naivné. A dobrý príbeh má podľa mňa LA Noire....lebo je zrozumiteľný každému....je mi jasné, že teraz ma FF fanúšikovia natiahnu na škripec, ale mnoho ľudí si o FF myslí svoje, len sa to boja povedať. Niektoré diely sú fajn a mnoho ľudí túto sériu miluje, ale mnoho ľudí si zase myslí, že to je podivná zlátanina. Asi naozaj človek musí milovať šikmé očká, aby ju pochopil.

 

Haló je silný homofób....akonáhle by sa k nemu pritúlil nežný hošík v ružovej košielke a napasovných rifličkách asi by ho naplo a doma by si musel v kýbli spáliť šaty ako Ace Ventura. Podľa neho je to choré (a asi aj liečiteľné ako chrípka), čo je názor stredovekého sedliaka od Chlumca. Zase nulová tolerancia i voči dobrým ľuďom...ako čo je koho do toho, čo si robí vo svojej spálni.

 

Vysvetlenie je buď, že je sám latentný homosexuál alebo ešte panic. Alebo oboje. Akonáhle pričuchne k nejakému bobrovi, podľa mňa otočí o 90 stupňov a i jeho komentáre budú plné ružových lupeňov a nie bleskov ako doteraz.

 

Príčinnou jeho neznesiteľnej povahy môže byť i počúvanie metalovej hudby. Je vedecky dokázané, že metalová hudba spôsobuje agresivitu a neznášanlivosť voči iným. Takisto má za následok satanizmus. Všetko si prečítate v knižke Dr. Kopýtka: Satanizmus a metal a Japonci. Ako terapiu Dr. predpisuje pravidelné počúvanie albumu Lady Gaga a Rihanny. Po terapii už nedostanete pri počúvaní Fun rádia koprivku.

 

Je celkom paradoxné, že napriek silnej homofóbii počúva podivných dlhovlasých transexuálov s prekvapivým názvom Blackened Halo, ktorí sa malujú viac ako šlapky na výpadovke a škriekajú ako ženské do mikráku.

 

Blackened je absolútne čestný človek, je to pápež Sectoru, ktorý v živote nikdy nič neukradol. Dokonca prešiel jednu z najťažších vysokých škola bez použitia učebných pomôcok a skrípt, iba počúvaním prednášok. Je to podobný génius ako otáznik. Takisto platí za počúvanie pesničiek na youtube a filmy pozeráva zásadne iba v tv, 10 rokov po ich vydaní a úžasným slovenským dabingom. Pri každom stiahnutí obrázku posiela peniažky Fotopressu a po návšteve krčmy, kde vyhrávajú pesničky má už nachystaný bankový účet SOZY.

 

Skutočnú podobu Hala môžeme len odhadovať. Pravdepodobne má mastné dlhé vlasy po plecia, makeup Jokera a na krku prívesok zaklínača na odpudenie homosexuálov a zlých síl komercie.

 



Prístupov 2584
Kvalita článku
(82,5%) hlasov 24

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Prečo neveriť Digital Foundry?
[ 25.8.2013] (príspevkov 7)
Curiosity
[ 27.5.2013] (príspevkov 1)
Xbox HTC One Hovno
[ 22.5.2013] (príspevkov 1)
Prdel z lekvára
[ 2.5.2013] (príspevkov 4)
Cenzúra
[ 21.3.2013] (príspevkov 13)
10 dôvodov, prečo nehrať hry!
[ 14.3.2013] (príspevkov 18)
ASSASSins *1 (18+)
[ 2.1.2013] (príspevkov 1)
Nič
[ 2.1.2013] (príspevkov 4)
Best of 2012: 1* Top herné faily 2012
[ 30.12.2012] (príspevkov 19)
Dredd 3D (recenzia)
[ 28.12.2012] (príspevkov 1)