blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG hnisavec
ČLÁNKY
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
Hnisavec



10 dôvodov, prečo nehrať hry!
pridal Hnisavec 14.3. 2013 o 23:48



Nevzťahuje sa na pirátov, 10 ročné deti, ženáčov a stratené prípady....čiže urážam iba 1% Sectoru....

 

1. Ušetríte!

 

Hry sú drahé ako p*ča, za 50 eur máte kompeltku i nadštandard od blondíny na priváte, kúpite si 20 kebabov do ruky, G-Star rifle, zaplatíte babe, čo sa Vám páči fľašu v podniku a ešte i taxík ku Vám domov, mamke kúpite parfém, tatkovi dáte prezuť gumy, sebe môžete kúpiť permanentku do fitka a začať makať.

 

2. Na všetko budete mať čas!

 

Hry žerú veľa času.  Príbeh sa naťahuje ako sopel eskymáckeho decka často i na 20 hodín, pri RPGčkách do stoviek hodín a pri MMOčkách, onlinevkách, ktoré sú čoraz populárnejšie rovno dávate výpoveď a čúrate do PET flaší. Stojí to za to?? Stallone za 2 hodiny vy*ebe kudlou viac ľudí a máte pokoj. Yntelechtuálny koniec, napätie, všetko máte i vo filme a tých pár zmačknutí čudlíka za to fakt nestojí. A pri filme, či knižke si voľnou rukou môžete i naťahovať cikulu....

 

3. Nájdete si babu/chlapa!

 

Viď predošlé body! Peniaze, čas to sú dve základné potreby, ktoré musíte žene uspokojovať. Žena sa nesmie ani na polhodinu nudiť a neustále musíte vymýšlať program a ten stojí money. I keď platí ona, lebo zlatokopku treba kopnúť do tangáčovej riti, tak stále Vám tých 100-200 eur vyhodených za hry príde vhod. A ženiť sa netreba.....na to máte času.

 

4. Budete mať viac kamošov!

 

Áno, podľa štatistík sa počet hráčov rozširuje, ale tvrdé jadro gamerov AAA hier znižuje. Za hráčov sa dnes považuje i jeb*čka čo vysadí na facebooku jednu kukuricu alebo babička, čo hrá na tablete solitaira. Skúste v "normálnej" spoločnosti začať rozprávať zanietene o hrách a ste za detinského ko*ota, čo márni svoj čas bezduchou zábavou a zaprdený geek bývajúci s rodičmi, ktorí ho i sprchujú do 30tky. A virtuálny kamoš z Indie, ktorý s Vami ide raid na Arthasa sa neráta.

 

5. Zažijete prvý sex/prípadne ho budete mať viac.

 

Viac peňazí/žiadne rozprávanie o hrách/šport/peniaze vo vačku/väčšia sociálna sieť = vyššia šanca spoznať  nejakú babu a tým pádom väčšia šanca na zásun. A sex je proste sex. Nič lepšie na svete neexistuje. Snáď okrem sexu, keď ste skoksovaný. Namiesto headshotov a kochania sa namakanými ultra cool hrdinami typu Nathan, Shepard, Markus, ktorí klátia všetko rad za radom ako kobylky, sa budete venovať svojej žene a tá sa Vám odvďačí namiesto achievu krásnou rozhoďnôžkou alebo sajefektom.

 

6. Viac si hranie užijete!

 

Hrať hru na jeden záťah. Klasika. Zasmradená izba, ponožky na plafóne, taška v rohu, redbull pri posteli, vonku noc, žiariaci monitor, TV, slúchadlá a ráno vyzeráte ako hraboš, čo ho prešiel kombajn a oči ako veverička pi*ku. Časom sa z hrania stane povinnosť, neviete si bez neho predstaviť život. Keď, ale prestanete, potom si hru užijete i na hodinku, vypnete mozog, dokážete ísť spať, keď to telo vyžaduje a ráno sa cítite ako znovuzrodený. A máte chuť na sex a nie vidieť koniec, ktorý už i tak tušíte od prvej hodinky.....a stojí v 99% za hovno.

 

7. Nebudete patriť do komunity trotlov!

 

Anime festy, geek festy, nextgen expo, fight club, herne....všetko miesta, kde sú divní ľudia, o ktoré by pekná baba ani bicykel a cecek neoprela. Emáči, ľudia prezlečený za teplého inštalatéra, homošmolkov,  chobotnice, obrovské chodiace samopaly a kreatúry s očami veľkosti hajzlového deklu. A peknú babu tam obletuje roj uhrovitých vypapkaných čmeliačikov, čo sa pýria i pri pohľade na 50ročnú tetku v potravinách.

 

8. Opekniete a schudnete!

 

Hry sa hrajú posediačky a poležiačky. Základná poloha k pivnému bachoru, jebá*om zo zjedených čipsov, arašidov a čokoládičiek. Vy by ste chceli 150 kilovú babu, čo sa zadýcha pri utieraní zadku?? Tak nežrať, nehrať a cvičiť Zajdo!! Pekná žena potrebuje výkonnu mašinu, čo uspokojí jej základne potreby a dokáže na bruchu strúhať syr a zadkom lúpať vlašské orechy!. Žiadne dohrám ešte jeden level, jedno kolo v Civilizácii, Starcrafte, ešte jeden level na hrdinovi.....dosť bolo výhovoriek, svet vonku je neľútostný.

 

9. Hry sú blbé!

 

Sú! Aspoň veľa! Kravaťák v Bentley sosekretárkou z Brazzeru a tryskáčom si myslí, že hry hrajú hlavne 10 roční spratci po škole, zaostalí zúfalci alebo vrátnici so sekretárkami. Hry sú mladé médium, ktoré nemá a nikdy nebude mať takú komunitu ako filmy. Preto musí tejto komunite predať čo najviac a čo najširšiemu publiku. Hry sa debilizujú, uľahčujú, zmiešavajú....vzniká akýsi casual hybrid, kde i pôvodne pomalý horor typu Dead Space kopíruje Call of Duty. Ako vraví Daniel Vávra, v hre musia padať mrakodrapy, aby sa predávala. Sú samozrejme výnimky. Ale tento trend mainstreamu je patrný, lebo predsa len hier je menej ako filmov.

 

A žiaľ v hrách sa iba strieľa a opakuje jedna činnosť, ktorú sa dokáže naučiť i opica. Už 20 rokov slúži jeden čudlík nato, druhý nato, tretí nato, životnosť je krvavý obrys, prípadne naľavo ikonka......Ale aby niekto spravil taký simulátor uspokojenia ženy alebo zarábania peňazí, to nie.

 

10. Žiaden polovičný predražený hnoj!

 

Kúpite si film, tak Vám na konci nevyskočí tabuľka, že kúpte si 5 minút scén navyše. Alebo dokúpte si novú postavu do príbehu, či iné oblečenie na Megan Fox. Žiadne dokupovanie si nového spustenia v podobe online passu, keď si chce film pozrieť i váš brat. Film, knižku si vychutnáte i vo vlaku, lietadle, kde nie je internet a kam budete cestovať za dobrou prácou, aby ste mali prachy na baby.

 

Pri hrách Vás skrátka kravaťák znásilňuje odzadu, bez lásky a indulony a Vám sa to ešte ľúbi.



Prístupov 5473
Kvalita článku
(67,3%) hlasov 22

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Prečo neveriť Digital Foundry?
[ 25.8.2013] (príspevkov 7)
Curiosity
[ 27.5.2013] (príspevkov 1)
Xbox HTC One Hovno
[ 22.5.2013] (príspevkov 1)
Prdel z lekvára
[ 2.5.2013] (príspevkov 4)
Cenzúra
[ 21.3.2013] (príspevkov 13)
10 dôvodov, prečo nehrať hry!
[ 14.3.2013] (príspevkov 18)
ASSASSins *1 (18+)
[ 2.1.2013] (príspevkov 1)
Nič
[ 2.1.2013] (príspevkov 4)
Best of 2012: 1* Top herné faily 2012
[ 30.12.2012] (príspevkov 19)
Dredd 3D (recenzia)
[ 28.12.2012] (príspevkov 1)